Bliv klogere online | Her er 4 onlinekurser du bør prøve!

Det er nemmere end nogensinde før at blive klogere online. Nettet flyder over med gode onlinekurser, og det er bare at vælge et og komme i gang. Du kan lære næsten alt på nettet lige fra at male til at bygge din egen hjemmeside. Nogle kurser koster lidt penge, men faktisk tilbydes langt de fleste onlinekurser helt gratis. Typisk foregår undervisningen igennem videoer, hvor du via en række videoer får vist og fortalt en masse om det emne kurset handler om.

I denne artikel vi give dig 4 kurser vi synes du skal tage et kig på og eventuelt prøve. Hvis et af de fire kurser ikke er noget for dig, kan også blot bruge artiklen til inspiration til at finde det kursus der lige er noget for dig.

1- Bliv kunstmaler online

Som allerede beskrevet, så kan du lære næsten alt online, og det inkludere faktisk også at male. Der findes for eksempel adskillige YouTube kanaler, hvor du gratis kan lære en masse om f.eks. akrylmaling. Disse videoer er dog typisk på engelsk, og ønsker du undervisning på dansk, så kan du med fordel taget et kig på dette malekursus fra onlinemalerskolen.com, hvor du igennem 40 pædagogiske videoer bliver går fra begynder til øvet i maleri.

2 – Lær at bygge din egen hjemmeside / webshop online.

Mange danskere kaster sig i disse år ud i at bygge deres egen hjemmeside eller webshop. Det at starte en hjemmeside kræver dog en del viden om eksempelvis hvem der er de bedste webhoteller, hvordan man programmerer, designer og meget mere. Heldigvis er denne video i vid udstrækning tilgængelig helt gratis på nettet, både via YouTube, men også via hjemmesider de specialiserer sig i at lave gratis videokurser. F.eks. kan du på NemProgrammering.dk lære alt hvad du har brug for at lave din egen hjemmeside eller webshop. Du finder over 400 danske videoer på siden.

Onlinekurser3 – Bliv den nye Carlos Santana online.

Et rigtig godt sted at finde gratis viden og ofte hele kurser er på YouTube. Dagene hvor YouTube ikke var andet end søde kattevideoer og videoer af tåber der kommer til skade er nemlig længe forbi, og faktisk finder du på YouTube nogle af de aller bedste onlinekurser på nettet. Og fordi det er YouTube, så er det selvfølgelig også 100% gratis.

F.eks. kan du lære at spille guitar på YouTube med dette online guitarkursus fra kanalen JustinGuitar.  Videoerne er for begyndere til ekspert, og det er næsten som at have en privat guitarlærer ved sin side når man ser videoerne.

4- Bliv spiludvikler, helt gratis!

Nu hvor vi er ved YouTube, så synes vi næsten også at vi bør nævne kanalen TheNewBoston. På denne YouTube finder du som på NemProgrammering.dk en masse videoer om blandt andet hjemmesideudvikling og webhoteller, men du finder også videoer om, hvordan man laver sit eget 3D spil. Med YouTube kan du altså også helt gratis blive en amatør spiludvikler, og måske en dag ligefrem gøre det til en karriere.

Speak Your Mind

*