Hvad er en trådløs printer?

En printer ved de fleste hvad er. Det er en maskine som kan skrive tekster, tegninger og meget andet ud på papir. Altså hvis du f.eks. har skrevet en tekst på din computer, så kan du få printeren til at skrive teksten på papir så du kan give det til nogle andre, aflevere opgaven i skolen eller hvad du nu har brug for.

Selvom vi i dag kan ordne det hele på computeren og vi bliver mere og mere digitale, så er der stadig mange der har et stort behov for at skrive tingene ud på papir. Så udviklingen går faktisk ikke imod at vi printer mindre og mindre. Tværtimod.

Men en anden udvikling vi kan spore, er at vi flytter os mere og mere væk fra selve skrivebordet når vi bruger computer. I stedet er vi langt mere mobile i hele huset. De fleste bruger i dag en bærbar computer når de skal arbejde. Det er super smart og man kan sidde både ved skrivebordet, ved spisebordet eller sågar i sofaen og arbejde.

Derudover går vi efterhånden mest på nettet via mobile enheder som tablets og smartphones. Her gør vi en større indsats for at finde informationer m.m. Informationer som vi så får brug for at skrive ud på papir.

Men hvad gør man når man sidder i sofaen med sin tablet og gerne vil udskrive den pdf fil man har fundet på nettet? Det er her at den trådløse printer kommer ind i billedet.

Den trådløse printer

Den trådløse printer er en printer som ikke er tilsluttet en bestemt computer. Tilgengæld er den via WIFI koblet til det trådløse internet i huset. På den måde kan alle enheder på netværket tilgå printeren. Derfor kaldes det også nogle gange en netværksprinter eller en trådløs netværksprinter (der findes også netværksprintere der forbindes via kabel til netværket).

Det super smarte her er så, at når du nu sidder i sofaen med din smartphone i hånden og finder den her pdf fil på nettet, så kan du direkte fra telefonen udskrive dokumentet. Uanset hvor i huset at printeren er placeret, så går den straks i gang med at printe (det kan være på loftet eller inde på hjemmekontoret). Det eneste der kræves er at netværket og printeren er tændt.

Det er hamrende smart og nemt.

Et lille tip kan også være at placere printeren i et centralt rum, da alle husets beboere så kan bruge den samme printer. Væk er tiderne hvor forældre og børn havde hver sin printer. Det kan spare dig mange penge i sidste ende.

Hvis du ønsker dig en trådløs printer, så kan du finde en billig printer her.

Speak Your Mind

*