Målret din ansøgning til den enkelte fond

Der er mange som søger fonde der oplever at det kan være svært at få bevillinger. De får nærmest afslag på alle deres ansøgninger. Det værste der nu kan ske, er at man opgiver og holder op med at søge fonde. For det handler mest om at blive god til at skrive ansøgninger, for så kan man bedre ramme fondene lige i hjertet, så de får svært ved at sige nej til din ansøgning.

En af de ting der er meget vigtig i forhold til at søge fonde, er at målrette sin ansøgning mod lige præcis den fond man søger. Du skal ramme fonden lige i hjertet og leve op til præcis det som fonden gerne vil støtte og opnå med deres midler.

Mange fonde har nemlig en strategi for hvad det er de vil opnå med deres midler. Hvis ikke du i din ansøgning får vist fonden, at du og dit projekt kan være med til at hjælpe fonden med at opnå deres målsætning, så vil din ansøgning blive afvist.

Så inden du overhovedet ansøger en fond eller vælger at søge en fond, så bør du sætte dig grundigt ind i hvad fonden normalt støtter og hvad det er de gerne vil opnå. Prøv sæt dig ind i fondens tankegang.

Kan du se at dit projekt kan passe ind i deres strategi, så skriver du herefter en ansøgning til dem. Men under hele skriveprocessen, så skal du have fonden i tankerne. Så gør hvad du kan for at vise at det er et projekt som dit, som de leder efter, for at komme tættere på deres målsætning.

Så lad være med at skyde med spredehagl imod et hav af fonde, men brug tiden på at skrive ansøgninger der rammer direkte i hjertet på den enkelte fond. Den ekstra tid det tager at skrive disse ansøgninger, kommer tusindfold igen med meget højere bevillinger.

Har du lyst til at lære meget mere om at skrive ansøgninger til fonde, så kunne et fundraising foredrag være noget for dig. Klik her og læs meget mere om foredraget.

Speak Your Mind

*