Sådan sikrer du din bolig mod indbrud inden ferien

Sådan sikrer du din bolig mod indbrudDet er snart sommerferie, og det betyder både højsæson for charterselskaberne, men også for indbrudstyvene. Mange danskere tager således på ferie med frygten om at komme tilbage til et hjem der har været udsat for indbrud.

Det behøver dog ikke være sådan, og der er masser du kan gøre for at forhindre indbrud inden du tager afsted, så du kan nyde ferien uden bekymring om indbrud der hjemme.

I denne artikel giver vi dig en række tips til, hvordan du kan sikre din bolig, så den er mindre udsat for tyveri mens du er på ferie.

Moderne låse, døre og vinduer.

Dette kan være svært at få på plads de sidste dage inden du tager på ferie og er nok i virkeligheden nogen du skal planlægge og overveje i god tid i forvejen.  Dog kan det kun anbefales, at du sørger for at få dine døre, vinduer og låse opgraderede til de nyeste standarder.

Du tænker sikkert, at en indbrudstyv er ligeglad med nye føre og låse, men det er faktisk forkert. Mange indbrudstyve vælger nemlig nøje de huse de vil bryde ind i, og kan de fra starten se at de skal bruge ekstra lang tid på at komme ind fordi der er svært-opbrydelige døre og vinduer i hustanden, så vælger de måske et andet hus at begå indbrud i.

Tag derfor et møde med din lokale låsesmed – de fleste kan give dig råd og vejledning omkring hvordan du bedst sikrer dine låse, døre og vinduer.

Få hjemmet til at se beboet ud

Noget af det bedste du kan gøre for at skræmme indbrudstyve væk når du er på ferie, er at få dit hjem til at se beboet ud. Du kan f.eks. få dine venner eller naboer til at komme og placere og flytte ting i indkørslen. Alternativt kan du købe en timer, som tænder og slukker dit TV og lamper.

Gør generelt alt hvad du kan for at hjemmet ser beboet ud og husk for gud skyld at få en til at tømme din postkasse – fyldte postkasser er stående invitationer til indbrud!

Lad huden blive hjemme

Har i en hund, så kan i med fordel lade den blive hjemme, specielt hvis det er en større hund. Mange tror det er en skrøne og at indbrudstyve er ligeglade og blot tager en leverpostej med når de kommer til huset, men faktisk vælger mange at udgå huse, hvor de kan høre at der bor en stor hund.

Derfor, hvis i kan finde en til at passe Fido, så lad ham blive hjemme og forsvare boligen mod indbrudstyve!

Speak Your Mind

*