Sådan sparer du penge i julen

Julen er en dyr tid. Kreditkortene gløder og bliver brugt flittigt. Der skal købes julemad, julegaver, små gaver til forskellige formål, handles til julefrokoster og meget mere.

Der bruges rigtig mange penge, men der findes dog også nogle ting man kan gøre, for at spare lidt penge i julen.

Juleaften kan I aftale at hver familie tager en ret med, så man er sammen om det. Så er det ikke værten der hænger på det hele, både arbejdsmæssigt og omkostningsmæssigt. De gæster der kommer kan sagtens tager f.eks. ris alamande, konfekt osv. med. Det er af praktiske årsager nemmest at hovedretten trods alt laves det sted aftenen holdes. Det er ikke nemt at få sprød svær, hvis stegen skal transporteres igennem byen.

Køb dine julegaver på nettet. Sådan kan du nemt hjemme fra sofaen finde frem til de bedste tilbud. Du sparer dig selv for tid og besvær ved at skulle ned i butikkerne, betale for parkering og du bliver ikke fristet af dem der vil sælge dig en masse lækre ting og sager.

Der er mange der sælger hæfter med julesange, så man har noget at synge juleaften. Men ofte findes der sanghæfter som man enten kan få gratis i supermarkeder eller som følger med visse ugeblade. Alternativt kan du printe julesange fra nettet.

Der findes mange andre måder at spare på udgifterne til jul. Men dette var lige et par tips.

Speak Your Mind

*