Sportsskrab – Sådan tjener du penge til din sportsklub

Sportsskrab - Tjen penge til klubbenHvis du er medlem i en sportsforening, så kender du helt sikkert til det med at I ikke har alt det udstyr I godt kunne tænke jer. Måske det er bolde I mangler, måske det er træningstøj, specielt træningsudstyr eller I mangler penge til at kunne tage af sted til turneringer i ind- og udland.

Dette er nærmest beskrivelsen på langt de fleste idrætsklubber i Danmark. Langt de fleste har kun penge til det mest nødvendige og må derfor hele tiden lave kompromisser for at få hverdagen til at gå op.

Det er også en af årsagerne til at de fleste sportsklubber gør hvad de kan for at tjene penge. Mange holder loppemarkeder eller tegner sponsorater for at få indtægterne op. Det er gode og indtægtsgivende aktiviteter som kan være med til at sikre den fordel over andre klubber, der gør at man måske lige er en lille smule skarpere til næste turnering.

Sportsskrab sikrer gode indtægter til din klub

Men I kan også overveje at sælge sportsskrab i jeres forening og tjene rigtig gode penge til lige præcis det I står og mangler penge til. Med sportsskrab kan I til jeres medlemmer købe nogle hæfter. Så kontakter jeres medlemmer familie, venner, naboer eller stiller sig foran Bilka, Føtex eller andre supermarkeder og sælger disse skrab til folk.

Hvert hæfte giver en omsætning på 400 kr. til foreningen på kun 25 skrabefelter. Det er ovenikøbet så sjovt, så folk ikke skraber for at vinde, men i stedet skraber for at se hvor meget de skal donere til din sportsklub. Under feltet gemmer der sig nemlig et beløb på mellem 5 og op til 25 kroner. Så det er ikke noget hvor folk skal gå fra hus og hjem hvis de skraber det dyre felt.

Når folk har givet din sportsklub pengene, så giver I dem til gengæld 8 rabatkuponer som gælder til landsdækkende butikker, kæder og webshops. På den måde giver I også noget af høj værdi retur til jeres donorer. Faktisk siges det at rabatkuponerne tilsammen har en værdi på over 500 kroner.

Ved at sælge disse skrabelodder i din sportsklub, så kan I altså meget nemt tjene gode penge. Med SupportSkrab tjener I langt mere end med alle andre tilsvarende produkter. F.eks. hvis I er 100 medlemmer i din forening og hvert medlem bare sælger 2 hæfter (det kan de meget nemt gøre), så er der et overskud til din klub på 64.000 kr. Altså efter at udgifterne er betalt. Det kan da siges at være en god sum penge. Er I flere medlemmer end det, så bliver det potentielle overskud jo bare endnu større.

Det fede med denne form for sportsskrab, er at det ikke er en engangsforetagende. Klubben kan sagtens afvikle 1-2 kampagner pr. år. Faktisk har jeg set klubber der afvikler det både forår og efterår og dermed både tjener penge til nyt udstyr og til at deltage i turneringer og til andre rejser og oplevelser sammen.

Speak Your Mind

*